Éles & Makai kft       1182 Budapest Brassó utca 11         Tel: +36 20 414 4214

          DPF Részecskeszűrő Szakszerviz  tisztítás - felújítás!   Garanciával! 

 

Részecskeszűrő tisztítás feltétele:

Minden bejelentkezett ügyfelünknél autóátvételkor számítógépes diagnosztikát végzünk a fölösleges körök elkerülése végett! Ha a gépjárműnek ténylegesen részecskeszűrő hibája van,  csak is abban az esetben jöhet létre a tisztítási folyamat! Ez jó az ügyfélnek is, hisz nincs szükség fölösleges anyagi kiadásra, illetve nekünk is mert hatékonyan tudjuk a hibát elhárítani. Azokban a kritikus esetekben ahol az autó számítógépének hibatáblája tele van és ezek a meghibásodások befolyásolják a részecskeszűrő tökéletes működését, javasoljuk ügyfeleinknek, hogy forduljon adott típusra szakosodott szervizhez és végeztesse el az adott hibák megjavítását. Utána tudjuk csak az autót fogadni szakszervizünkben! Számunkra fontos a hatékony és reklamációmentes minőségi szolgáltatás! 

Felesleges körök elkerülése végett! Olyan részecskeszűrőket nem vállalunk el, amiket már különféle „ csodaszerekkel” kísérleteztek kidugítani.   Minőségi munkát nem buherált részecskeszűrőn lehet elvégezni, így a leírtakat kérjük észben tartani!

Részecskeszűrő tisztítás feltételek

Hírek

 • Részecskeszűrő tisztítás kupon akció!

   

  Részecskeszűrő akció

  Kupon akciónk, ami 10% kedvezményre jogosítja fel kedves ügyfeleinket, úgy a hozott részecskeszűrők, mint a komplett autók részecskeszűrő tisztítási díjából! Az akció December 21-ig érvényes! A weboldalon található kupont, fényképezze le telefonjával és szíveskedjenek a részecskeszűrő tisztítás előtt felmutatni!

   

 • DPF részecskeszűrő tisztítás
  2017-09-23 13:12:44

   

  Dugult részecskeszűrő 

                                   Részecskeszűrő

                                   

                                   vw részecskeszűrő

  Részecskeszűrő tisztítás után

   

 • Fék Akció
  2016-11-18 11:23:18

   

   

  Éles & Makai kft

   

  Minden BMW modell fékbetétet és féktárcsa akció keretein belül Ön csak az anyagárat állja, mi meg a munkadíjat! 2017 évi Akciónk Szeptember 1-től November 30-ig tart!

   

 • keressen minket a facebookon is!
  2016-11-16 11:56:31

Hírlevél


Szavazás

Ön ellenőriztette Részecskeszűrője állapotát nálunk?
Igen
Nem
Asztali nézet