Éles & Makai kft       1182 Budapest Brassó utca 11         Tel: +36 20 414 4214

          DPF Részecskeszűrő Szakszerviz  tisztítás - felújítás!   Garanciával! 

 

Ön is egy dízel BMW tulajdonos és most szembesült vele, hogy zörgő - csilingelő hang hallatszik a motorból? Még nem késő orvosolni a problémát!

 

 

BMW vezérműlánc szakadás

Dízel BMW vezérműláncról:

Sajnos a jelenlegi BMW modellek már nem a probléma mentes vezérműláncokról híresek, egyre többet hallatnak magukról a 2007.03.-tól gyártott N47 kódjelű, illetve az N57 BMW dízel motorok. Manapság már szinte minden frissen vásárolt használt dízel BMW típusnál ajánlott a vezérlés átvizsgáltatása és ha indokolt,  annak cseréje. De a többi dízelmotor vezérlését sem ajánlott figyelmen kívül hagyni! Azokban az esetekben ha a motorból zörgő-csilingelő hang hallatszik, azonnal kerese fel szervizünket!

 

BMW vezérműlánc szakadés

 

 

Vezérműlánc cseréje:

 

Minden N -es kódjelű dízelmotor esetében a vezérlés cseréje a motor kiemelésével és megbontásával jár! Szervizünkben ez a munkafolyamat 4 teljes munkanapot vesz igényben. Kifejezetten az általunk beszerzett gyári vezérlés alkatrészeket vagyunk hajlandóak beépíteni. Minden esetben vezérlés szettet cserélünk, olajcserével! Fontos azt is megemlíteni ez a munkafolyamat idő és koncentráció igényes, nagy felelősség van a szervizen és a munkát elvégző szerelőn. Számunkra fontos a precizitás és a minőségi elvégzett munka! Ezért az  elvégzett vezérlés cserére 1 év garanciát vállalunk. A cserélt vezérlésről fényképes és videós dokumentáció készül amit kérésre e-mailben átküldünk ügyfeleink részére.

 

BMW vezérlés csere

 

 

Árajánlat és bejelentkezés:

 

Kérésre az alvázszám alapján autóra szabott árajánlatot küldünk e-mailben, vagy telefonon keresztül. Időpont egyeztetés munkaidőben telefonon történik. Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Éles & Makai kft

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

 • Részecskeszűrő tisztítás kupon akció!

   

  Részecskeszűrő akció

  Kupon akciónk, ami 10% kedvezményre jogosítja fel kedves ügyfeleinket, úgy a hozott részecskeszűrők, mint a komplett autók részecskeszűrő tisztítási díjából! Az akció December 21-ig érvényes! A weboldalon található kupont, fényképezze le telefonjával és szíveskedjenek a részecskeszűrő tisztítás előtt felmutatni!

   

 • DPF részecskeszűrő tisztítás
  2017-09-23 13:12:44

   

  Dugult részecskeszűrő 

                                   Részecskeszűrő

                                   

                                   vw részecskeszűrő

  Részecskeszűrő tisztítás után

   

 • Fék Akció
  2016-11-18 11:23:18

   

   

  Éles & Makai kft

   

  Minden BMW modell fékbetétet és féktárcsa akció keretein belül Ön csak az anyagárat állja, mi meg a munkadíjat! 2017 évi Akciónk Szeptember 1-től November 30-ig tart!

   

 • keressen minket a facebookon is!
  2016-11-16 11:56:31

Hírlevél


Szavazás

Ön ellenőriztette Részecskeszűrője állapotát nálunk?
Igen
Nem
Asztali nézet