Éles & Makai kft       1182 Budapest Brassó utca 11         Tel: +36 20 414 4214

          DPF Részecskeszűrő Szakszerviz  tisztítás - felújítás!   Garanciával! 

Részecskeszűrő Javítás

Meg kell jegyezni, hogy a részecskeszűrő javítása - tisztítása kifejezetten speciális szaktudást igényel, így sem a normál autószervizek, sem az autószerelők nem értenek hozzá! Autója Részecskeszűrőjét nagy biztonsággal ránk bízhatja, Gépi AIR-STEAM technológiával tisztítjuk a részecskeszűrőket, ezért nem összekeverendő a folyadékos löttyös megoldással! Az általunk tisztított részecskeszűrők 100%-ban tudják a gyár által előírt értékeket! Professzionális részecskeszűrő tisztítás technológiánknak köszönhetően többször is elvégezhető a beavatkozás a Részecskeszűrőn! Fontos megemlíteni, hogy a folyadékos, savas és egyéb csodaszeres löttyökkel történő próbálkozás még, ha éppen az adott pillanatban hatékonynak is tűnik, súlyos, visszafordíthatatlan károkat okoz a részecskeszűrő porcelánbetétjén! Rövid időn belül, max néhány ezer kilométer megtétele után jelentkezik a probléma! A szűrőbetét porcelánjának kémiai összetétele megváltozik, ezért maga a filter összeomlik, így ugyanazokat a tüneteket produkálja mint előtte! Ezekben az esetekben már lényegesen költségesebb beavatkozásra van szükség, jó esetben a porcelánbetét cseréjével, rosszabb esetekben a komplett részecskeszűrő cseréjével oldható meg a hiba! Tehát jól gondolja át milyen eljárást választ részecskeszűrője tisztítására!

Hírek

 • Részecskeszűrő tisztítás kupon akció!

   

  Részecskeszűrő akció

  Kupon akciónk, ami 10% kedvezményre jogosítja fel kedves ügyfeleinket, úgy a hozott részecskeszűrők, mint a komplett autók részecskeszűrő tisztítási díjából! Az akció December 21-ig érvényes! A weboldalon található kupont, fényképezze le telefonjával és szíveskedjenek a részecskeszűrő tisztítás előtt felmutatni!

   

 • DPF részecskeszűrő tisztítás
  2017-09-23 13:12:44

   

  Dugult részecskeszűrő 

                                   Részecskeszűrő

                                   

                                   vw részecskeszűrő

  Részecskeszűrő tisztítás után

   

 • Fék Akció
  2016-11-18 11:23:18

   

   

  Éles & Makai kft

   

  Minden BMW modell fékbetétet és féktárcsa akció keretein belül Ön csak az anyagárat állja, mi meg a munkadíjat! 2017 évi Akciónk Szeptember 1-től November 30-ig tart!

   

 • keressen minket a facebookon is!
  2016-11-16 11:56:31

Hírlevél


Szavazás

Ön ellenőriztette Részecskeszűrője állapotát nálunk?
Igen
Nem
Asztali nézet