Éles & Makai kft       1182 Budapest Brassó utca 11         Tel: +36 20 414 4214

          DPF Részecskeszűrő Szakszerviz  tisztítás - felújítás!   Garanciával! 

Chevrolet típusú személyautók szakszerű Részecskeszűrő tisztítása-felújítása, rövid határidőre, Garanciával!

Válassza az általunk kínált szolgáltatást, mely kicsiszolt technológiára épül. Cégünk az elsők között kezdte Magyarországon a Dízelautók Részecskeszűrő Tisztítását, mely akkoriban még szinte ismeretlen volt az autótulajdonosok számára itthon! A Svájcban már bevált technológia lett továbbfejlesztve a hosszú évek alatt. A gyakorlati tapasztalatok megmutatták melyik az a bevált és hatékony eljárás amivel a részecskeszűrő tisztítás a legtökéletesebb, ez mellett a porcelánbetét állagát megóvja. Egyedülálló gépi technológiával tisztítjuk a részecskeszűrőket, folyamatos mérés mellett, a gyári értékekkel azonos DPF szűrőt garantálunk! Munkánkra természetesen Garanciát (20. 000km vagy 1 évet) szavatolunk!

Az autó átvételekor kollégáink számítógépes DPF diagnosztikát végeznek el, hogy célirányosan tudjuk kiszűrni a pontos hibát! Azokban az esetekben ahol más hibák is mutatkoznak, csak a megjavíttatása után tudjuk vállalni az autó Részecskeszűrő Tisztítását! Nagy biztonsággal kijelenthető, hogy a tisztítást követően autója tudni fogja a gyár által előírt futási intervallumot, persze ennek feltétele, hogy autója hibakódmentes legyen! Ha szeretné az általunk kínált szolgáltatást választani, más dolga nincs mint a fenti központi telefonszámon kollégáinkkal egy időpontot egyeztetni!

 

Hírek

 • Részecskeszűrő tisztítás kupon akció!

   

  Részecskeszűrő akció

  Kupon akciónk, ami 10% kedvezményre jogosítja fel kedves ügyfeleinket, úgy a hozott részecskeszűrők, mint a komplett autók részecskeszűrő tisztítási díjából! Az akció December 21-ig érvényes! A weboldalon található kupont, fényképezze le telefonjával és szíveskedjenek a részecskeszűrő tisztítás előtt felmutatni!

   

 • DPF részecskeszűrő tisztítás
  2017-09-23 13:12:44

   

  Dugult részecskeszűrő 

                                   Részecskeszűrő

                                   

                                   vw részecskeszűrő

  Részecskeszűrő tisztítás után

   

 • Fék Akció
  2016-11-18 11:23:18

   

   

  Éles & Makai kft

   

  Minden BMW modell fékbetétet és féktárcsa akció keretein belül Ön csak az anyagárat állja, mi meg a munkadíjat! 2017 évi Akciónk Szeptember 1-től November 30-ig tart!

   

 • keressen minket a facebookon is!
  2016-11-16 11:56:31

Hírlevél


Szavazás

Ön ellenőriztette Részecskeszűrője állapotát nálunk?
Igen
Nem
Asztali nézet