Éles & Makai kft       1182 Budapest Brassó utca 11         Tel: +36 20 414 4214

          DPF Részecskeszűrő Szakszerviz  tisztítás - felújítás!   Garanciával! 

 

Köszöntjük az Éles & Makai kft oldalán!

 

Elege van a magas javítási költségekből?  A nem szakszerűen cserélt alkatrészekből?  Az átverésekből? A hosszú határidőkből?

Sajnos sokszor találkozunk olyan ügyfelekkel akik komoly csalódásokat éltek meg, különböző szerelő műhelyek tákolása miatt, illetve csak felszámolt, de nem elvégzett munkálatok végett!

Ha szeretné, hogy kedvenc autója megbízható legyen és tökéletes műszaki állapotú, akkor ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal !

Komoly szakmai múlttal rendelkezünk : (9 éves Németországi  BMW gyári múlttal és 20 éves  szakmai tapasztalattal )

Német utángyártott kiváló minőségű alkatrészekkel dolgozunk, ami a mai gazdasági helyzetben nem mindegy mennyiért és milyen minőségben kerül beszerelésre autónkba!

Számítógépes diagnosztikával állapítjuk meg az éppen fennálló hibát, így célirányosan lehet elhárítani az éppen aktuális problémát, megkímélve az ügyfél pénztárcáját a találgatásokkal!

Számunkra fontos, hogy minden ügyfelünk elégedetten távozzon  műhelyünkből  és máskor is igénybe vegye szolgáltatásainkat.

 

 

Vállaljuk BMW típusú személyautók szakszerű javítását, számítógépes diagnosztikáját-modulálását, fék-futómű javítását, olajszerviz, motor problémák javítását, elektronikai hibák kiszűrését és javítását, Kuplung és váltó javítást.

 

Jó hírünk van az Ön számára!  Akciónk keretein belül fékjavításkor ( fékbetét, féktárcsa , fékkopásjeladó cseréjénél ) a munkadíjat elengedjük! Így Ön csak az alkatrészek árát fizeti! Akciónk Szeptember 1-től November 30-ig tart, hogy mi is hozzájáruljunk a tökéletes vezetés élményéhez! Semmi más dolga nincs, mint az oldalon található kupont kinyomtatja és fékjavítás előtt felmutatni.

BMW fék akció 

Hengerfely, Kuplung, Fék, Futómű, javítását. Gyorsszervíz és állapotfelmérés.Computer ( ECU ) Különböző elektonikai Hibák javítása, Klíma feltőltés-javítás, Dízel autók javítása ,Kipufogó Javítás és Csere.

Számitógépes teljeskörű Diagnosztika: Szervíz intervallum nullázása, Hibakód olvasása - Törlése, moduláció frissités,FAP DPF részecskeszűrő tisztítás, felújítás, javítás, szerviz, fap szűrő tisztítás, dpf szűrő tisztítás, részecskeszűrö felújítás,

 A szolgáltatás fontosabb mint a nyereség. Nem a nyereség a cél, az a szolgáltatás eredménye!

 

Futómű:

Az autó futóművét, felfüggesztéseit használat közben különböző behatások, deformálódások érik, pl. kátyú, járdára felállás, maximális súlyterhelés kihasználása, esetleges túllépése. Ezeknek hatására megváltozik a kerék összetartása, dőlése, utánfutása. Ezért elsődleges fontosságú a vezetés biztonsága szempontjából a futómű állítás...

 

Részecskeszűrő:

 Az Euró 4-es dizel motorok részecskeszűrővel vannak szerelve, aminek az a feladata, hogy megszűrje a kibocsájtott szennyezőanyagokat .

Viszont, ha a személyautó bármely elektromos alkatrésze meghibásodik, dugulást okozhat ! Duguláskor nem húz a motor és általában, ha tartósan így használjuk az autónkat elöbb, vagy utóbb a turbó meghibásodását is okozhatja. Az autógyárak 60000km futásonként tisztítást írnak elő, ellenőriztesse Ön is!

 

 FAP/DPF Részecskeszűrő-tisztítás-felújítás:

Napjaink egyik legfontosabb problémája a dízel autósok táborában a részecskeszűrő dugulása. A városban használt dízel autók képtelenek a regenerálásra,ezér rövid időn belül a regenerálatlan részecskeszárő duguláshoz vezet.Mi a fap-dpf gyártója által kifejlesztett eljárásal tisztítjuk az elszenyeződött részecskeszűrő filterét. Előfordulnak olyan esetek amikor a részecskeszűrő tisztítás már nem elegendő , mivel a filter a magas hőfelvétel miatt átég, ebben az esetben a részecskeszűrő filterét cseréljük újra. Ami megfelel egy teljesen új részecskeszűrő határértékeivel!

 

Fék:

A megfelelő fékhatás a biztonságos közlekedés alapfeltétele. Az autótulajdonosok a következő sorrendbe állították a biztonság legfontosabb tényezőit egy piackutatás során: 1. fék, 2. gumiabroncs, 3. biztonsági öv, 4. világítás, 5. kormányzás és utoljára a lengéscsillapító...

 

Lengéscsillapító:

A lengéscsillapító legfontosabb szerepe: az úton tartja a gumiabroncsot, csökkentve a lengéseket, ezáltal növelve a tapadást, irányíthatóságot és komfortot. A többi autóalkatrészhez hasonlóan elkopnak, romló menetstabilitást okoznak...

 

Kipufogó:

A tökéletes kipufogórendszer biztosítja, hogy a levegő-üzemanyag arány mindíg helyesen megválasztott legyen, és a motor optimális üzemanyag fogyasztás mellett maximális teljesítményt fejtsen ki...

 

Műszaki vizsga, felkészítés:

A balesetmentes közlekedés feltétele, hogy csak megfelelő műszaki állapotú járművek vegyenek részt a forgalomban. Ennek érdekében szervízünk vállalja a műszaki vizsgára való felkészítést valamint a vizsgáztatást...

 

Diagnosztika:

A mai korszerű gépjárművek javítása diagnosztikai készülék nélkül szinte lehetetlen. Szervízünkben  auto COM típusú motortesztert és  diagnosztikai állomást használjuk nagy felbontású oszcilloszkóppal...

 


Olajszervíz:

Az olaj megválasztása elsődleges fontosságú a gépkocsi biztonságos működése szempontjából. A motorolaj szempontjából a városi üzemeltetés a legextrémebb terhelést jelenti. A rendszeres rövidtávú utak esetén (kb. 5-10 km-esek) a hideg-indítások – ha minimálisan is – higítják a motorolajat, főleg a benzin üzemű gépkocsiknál. Ez esetben az olaj kenőképessége romlik...

 

Fontos Nagyszervízelés 150 000 kilométerenként:

A leírtak többnyire a dízel típusokra jellemzők!

Főtengely ékszíjtárcsa, görgővel, expanderrel, ékszíjjal.

Szívósor ellenőrzés. Lógás esetén szívósor csere, vagy költségkímélő lehetőség a lapkák szakszerű eltávolítása.

Dízel (particule filter)  Részecskeszűrő tisztítása.

Kartergázszűrő cseréje.

Kardán harditárcsa ellenőrzése-cseréje.

Kormánymű axiál csuklók, illetve futómű ellenőrzése szükség esetén cseréje-javítása.

Hűtővíz termosztát illetve EGR termosztát cseréje.

Üzemanyagtank teljes tisztítása!

Vákumcső rendszer cseréje, EGR szelep tisztítása, EGR vezérlő vákumelektronika ellenőrzése.

Turbó tisztítás-ellenőrzés-felújítás.

Fékek ellenőrzése, fékfolyadék cseréje. Ellenőriztesse Ön is autója állapotát!

 

 

 

 

 

 

Hírek

 • Részecskeszűrő tisztítás kupon akció!

   

  Részecskeszűrő akció

  Kupon akciónk, ami 10% kedvezményre jogosítja fel kedves ügyfeleinket, úgy a hozott részecskeszűrők, mint a komplett autók részecskeszűrő tisztítási díjából! Az akció December 21-ig érvényes! A weboldalon található kupont, fényképezze le telefonjával és szíveskedjenek a részecskeszűrő tisztítás előtt felmutatni!

   

 • DPF részecskeszűrő tisztítás
  2017-09-23 13:12:44

   

  Dugult részecskeszűrő 

                                   Részecskeszűrő

                                   

                                   vw részecskeszűrő

  Részecskeszűrő tisztítás után

   

 • Fék Akció
  2016-11-18 11:23:18

   

   

  Éles & Makai kft

   

  Minden BMW modell fékbetétet és féktárcsa akció keretein belül Ön csak az anyagárat állja, mi meg a munkadíjat! 2017 évi Akciónk Szeptember 1-től November 30-ig tart!

   

 • keressen minket a facebookon is!
  2016-11-16 11:56:31

Hírlevél


Szavazás

Ön ellenőriztette Részecskeszűrője állapotát nálunk?
Igen
Nem
Asztali nézet