Éles & Makai kft       1182 Budapest Brassó utca 11         Tel: +36 20 414 4214

          DPF Részecskeszűrő Szakszerviz  tisztítás - felújítás!   Garanciával! 

 

 

Részecskeszűrő Specialista       Részecskeszűrő tisztítás

 

 

Részecskeszűrő tisztítító-tisztítás:

Korunk dízelautói Részecskeszűrővel vannak felszerelve, óvva környezetünket a károsanyag kibocsájtástól, komoly fejfáját okozva ezzel a részecskeszűrővel szerelt autótulajdonosoknak.

Amikor a következő tüneteket tapasztaljuk: megjelenik a DPF szűrő lámpa a műszerfalon, vagy csupán minden előjel nélkül hirtelen erőtlenné válik a gépjármű. A szervizet felkeresve diagnosztika után jön a meglepetés, mikor kiderül mi is a baja az autónak és mennyibe kerül a javítás! Az esetek nagy részében felkínálják a csere lehetőségét ami irreálisan magas, akár több százezer forintra is rúghat, vagy amikor közli az autószerelő majd Ő nekiáll okosban megoldja, általában ez a legveszélyesebb! Tudniillik a gyár által felszerelt részecskeszűrő egy hosszú életre tervezett alkatrész, nem pótolja az olcsóbb utángyártott részecskeszűrő, ami már nem tudja sem azt a futási élettartalmat, sem azt a minőséget. Ha a megfelelő eljárással a részecskeszűrő tisztítás-felújítás el van végezve, abban az esetben legalább 100 000-160 000 kilométeren keresztül fog hibátlanul üzemelni, abban az esetben ha az autó hibakódmentes! A részecskeszűrő porcelánja sem a savas anyagokat sem az egyéb löttyöket nem viseli, visszafordíthatatlan károkat okoz az ilyen fajta beavatkozás! A részecskeszűrő és segédberendezései speciálisak, így speciális szaktudást és szakmai tapasztalatot igényelnek, nemkülönben komoly célszerszámozottságot és gépparkot! Cégünknek komoly szakmai múlja van a részecskeszűrő tisztítás és felújítás terén, miután az elsők között voltunk hazánkban a részecskeszűrő tisztítás-felújításban! 10 éves Svájcban eltöltött szakmai és gyakorlati tapasztalat lett honosítva Magyarországon már több mint 10 éve. Gépi DPF tisztításnak köszönhetően 100% -ban gyári értékeket tudunk elérni az általunk tisztított részecskeszűrőknél! Tisztítási technológiánknak köszönhetően többször is megismételhető a részecskeszűrő tisztítás. Tehát ha nálunk végezteti a részecskeszűrő tisztítás mit is kap cserébe? Szakszerű tisztítási eljárást, 100%-ban tiszta részecskeszűrőt, precíz és szakszerű le- felszerelést, gyári számítógépes illesztést – hibakódtörlést, mérési jegyzőkönyvet, áfás számlát és garanciajegyet, vagy is kulcsrakész autót! Mi nem fogjuk tudni sem olcsón, sem okosban kitisztítani autója részecskeszűrőjét, viszont ha minőségi szakszerű szolgáltatást szeretne reális áron akkor forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

Hírek

 • Részecskeszűrő tisztítás kupon akció!

   

  Részecskeszűrő akció

  Kupon akciónk, ami 10% kedvezményre jogosítja fel kedves ügyfeleinket, úgy a hozott részecskeszűrők, mint a komplett autók részecskeszűrő tisztítási díjából! Az akció Január 31-ig érvényes! A weboldalon található kupont, fényképezze le telefonjával és szíveskedjenek a részecskeszűrő tisztítás előtt felmutatni!

   

 • DPF részecskeszűrő tisztítás
  2017-09-23 13:12:44

   

  Dugult részecskeszűrő 

                                   Részecskeszűrő

                                   

                                   vw részecskeszűrő

  Részecskeszűrő tisztítás után

   

 • Fék Akció
  2016-11-18 11:23:18

   

   

  Éles & Makai kft

   

  Minden BMW modell fékbetétet és féktárcsa akció keretein belül Ön csak az anyagárat állja, mi meg a munkadíjat! 2017 évi Akciónk Szeptember 1-től November 30-ig tart!

   

 • keressen minket a facebookon is!
  2016-11-16 11:56:31

Hírlevél


Szavazás

Ön ellenőriztette Részecskeszűrője állapotát nálunk?
Igen
Nem
Asztali nézet