Éles & Makai kft       1182 Budapest Brassó utca 11         Tel: +36 20 414 4214

          DPF Részecskeszűrő Szakszerviz  tisztítás - felújítás!   Garanciával! 

 

részecskeszűrő felújítás

 

Részecskeszűrő Felújítás:

Cégünk egy igen hatékony, viszont kifejezetten a porcelánbetétet kímélő eljárással tisztítja a legmakacsabbul eldugult részecskeszűrőt is szinte új állapotúvá. Gépi gőzös, száraz levegős nagynyomással tisztítjuk a részecskeszűrőket! Az általunk leghatékonyabbra kifejlesztett ( AIR-STEAM ) technológiával szinte az új szűrőkkel megegyező, a gyár által előírt értéket, ezáltal futási intervallumot képesek elmenni. Tehát mit kaphat a pénzéért? Minőségi szolgáltatást, precíz munkát és tökéletesen tiszta részecskeszűrőt ami tudja a gyár által előírt intervallumot! Nagy biztonsággal állíthatjuk, hogy az általunk kínált technológiával akár többször is megismételhető a tisztítás, hisz professzionálisan végezzük a részecskeszűrők tisztítását! Komplett autó esetén a részecskeszűrőt le-fel szereljük, törött csavarokat, korrodált bilincseket, tömítéseket cseréljük! A gépjármű számítógépét újra illesszük, hibakódokat töröljük. Teljes körű szolgáltatásunknak köszönhetően, kulcsrakész állapotban számlával, garanciával, mérési jegyzőkönyvvel veheti át autóját, és a legnagyobb biztonsággal használhatja tartósan!

 

 

részecskeszűrő felújítás

 

Hírek

 • Részecskeszűrő tisztítás kupon akció!

   

  Részecskeszűrő akció

  Kupon akciónk, ami 10% kedvezményre jogosítja fel kedves ügyfeleinket, úgy a hozott részecskeszűrők, mint a komplett autók részecskeszűrő tisztítási díjából! Az akció Január 31-ig érvényes! A weboldalon található kupont, fényképezze le telefonjával és szíveskedjenek a részecskeszűrő tisztítás előtt felmutatni!

   

 • DPF részecskeszűrő tisztítás
  2017-09-23 13:12:44

   

  Dugult részecskeszűrő 

                                   Részecskeszűrő

                                   

                                   vw részecskeszűrő

  Részecskeszűrő tisztítás után

   

 • Fék Akció
  2016-11-18 11:23:18

   

   

  Éles & Makai kft

   

  Minden BMW modell fékbetétet és féktárcsa akció keretein belül Ön csak az anyagárat állja, mi meg a munkadíjat! 2017 évi Akciónk Szeptember 1-től November 30-ig tart!

   

 • keressen minket a facebookon is!
  2016-11-16 11:56:31

Hírlevél


Szavazás

Ön ellenőriztette Részecskeszűrője állapotát nálunk?
Igen
Nem
Asztali nézet