Éles & Makai kft       1182 Budapest Brassó utca 11         Tel: +36 20 414 4214

          DPF Részecskeszűrő Szakszerviz  tisztítás - felújítás!   Garanciával! 

 

Részecskeszűrő éves átvizsgálás:

Minden FAP DPF SCR Részecskeszűrővel szerelt dízel autónál érdemes évente egyszer átvizsgáltatni a részecskeszűrőt, hogy pontos képet kapjon az állapotáról. Miből is áll egy átvizsgálás? Minden esetben számítógépes méréseket végzünk az autón és a következőket ellenőrizzük! Részecskeszűrő különbözeti nyomás, szenzorok állapotát és pontos működésüket. Részecskeszűrő nyomásmérő rendszer állapotát ( csövek állapotát ) elektromosság kábeleit, csatlakozóit. Részecskeszűrő állapotát illetve korábban érte e már valamilyen külső behatás. ( volt e megbontva a részecskeszűrő stb... ) Részecskeszűrő folyadék tartályos autók esetében a folyadékszint ellenőrzése, alacsony szint esetén a részecskeszűrő adalékanyag tartály feltőltése. Az éves részecskeszűrő átvizsgálásról mérési illetve átvizsgálási jegyzőkönyvet adunk! Meglepetések helyett, pontos képet kap autója részecskeszűrője állapotáról! Időpont egyeztetés végett hívja kollégáinkat a fenti központi telefonszámon! A komplett átvizsgálási díj 10 000Ft +Áfa. Kérjen időpontot most!

 

Részecskeszűrő átvizsgálás

Hírek

 • Részecskeszűrő tisztítás kupon akció!

   

  Részecskeszűrő akció

  Kupon akciónk, ami 10% kedvezményre jogosítja fel kedves ügyfeleinket, úgy a hozott részecskeszűrők, mint a komplett autók részecskeszűrő tisztítási díjából! Az akció December 21-ig érvényes! A weboldalon található kupont, fényképezze le telefonjával és szíveskedjenek a részecskeszűrő tisztítás előtt felmutatni!

   

 • DPF részecskeszűrő tisztítás
  2017-09-23 13:12:44

   

  Dugult részecskeszűrő 

                                   Részecskeszűrő

                                   

                                   vw részecskeszűrő

  Részecskeszűrő tisztítás után

   

 • Fék Akció
  2016-11-18 11:23:18

   

   

  Éles & Makai kft

   

  Minden BMW modell fékbetétet és féktárcsa akció keretein belül Ön csak az anyagárat állja, mi meg a munkadíjat! 2017 évi Akciónk Szeptember 1-től November 30-ig tart!

   

 • keressen minket a facebookon is!
  2016-11-16 11:56:31

Hírlevél


Szavazás

Ön ellenőriztette Részecskeszűrője állapotát nálunk?
Igen
Nem
Asztali nézet