Éles & Makai kft       1182 Budapest Brassó utca 11         Tel: +36 20 414 4214

          DPF Részecskeszűrő Szakszerviz  tisztítás - felújítás!   Garanciával! 

Részecskeszűrő tisztítás:

Autója Részecskeszűrőjét nagy biztonsággal ránk bízhatja, Gépi AIR-STEAM technológiával tisztítjuk a részecskeszűrőket, ezért nem összekeverendő a folyadékos löttyös megoldással! Az általunk tisztított részecskeszűrők 100%-ban tudják a gyár által előírt értékeket! Professzionális részecskeszűrő tisztítás technológiánknak köszönhetően többször is elvégezhető a beavatkozás a Részecskeszűrőn! Személyautók esetében nálunk a részecskeszűrő le–felszerelés költsége fix, autótípusonként nem változik!

 

Áraink töretlenül változatlanok már több mint 10 éve! Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően európai szinten is kimagasló műhellyel és felszereléssel tudjuk fogadni ügyfeleinket szakszervizünkben. Csak is jó gépekkel és felszereltséggel lehet precíz, minőségi munkát elvégezni! Külföldön ( Németországban és Svájcban ) szerzett szakmai tudásnak és gyakorlati tapasztalatainknak köszönhetően itthon úttörői között vagyunk a részecskeszűrő tisztításnak és felújításnak! Hosszú évek alatt kifejlesztett technológiával történik a Részecskeszűrő Tisztítás! 

Részecskeszűrő tisztítás

 

Hírek

 • Részecskeszűrő tisztítás kupon akció!

   

  Részecskeszűrő akció

  Kupon akciónk, ami 10% kedvezményre jogosítja fel kedves ügyfeleinket, úgy a hozott részecskeszűrők, mint a komplett autók részecskeszűrő tisztítási díjából! Az akció Január 31-ig érvényes! A weboldalon található kupont, fényképezze le telefonjával és szíveskedjenek a részecskeszűrő tisztítás előtt felmutatni!

   

 • DPF részecskeszűrő tisztítás
  2017-09-23 13:12:44

   

  Dugult részecskeszűrő 

                                   Részecskeszűrő

                                   

                                   vw részecskeszűrő

  Részecskeszűrő tisztítás után

   

 • Fék Akció
  2016-11-18 11:23:18

   

   

  Éles & Makai kft

   

  Minden BMW modell fékbetétet és féktárcsa akció keretein belül Ön csak az anyagárat állja, mi meg a munkadíjat! 2017 évi Akciónk Szeptember 1-től November 30-ig tart!

   

 • keressen minket a facebookon is!
  2016-11-16 11:56:31

Hírlevél


Szavazás

Ön ellenőriztette Részecskeszűrője állapotát nálunk?
Igen
Nem
Asztali nézet