Éles & Makai kft       1182 Budapest Brassó utca 11         Tel: +36 20 414 4214

          DPF Részecskeszűrő Szakszerviz  tisztítás - felújítás!   Garanciával! 

 

 

 

Magunkról:

Cégünk 13 éve foglalkozunk dízel részecskeszűrők tisztításával és felújításával, új részecskeszűrők forgalmazásával. Részecskeszűrő segédalkatrészei ( elektronikai alkatrészek) cseréjével és alkatrész beszerzésével. Szakszervizünk európai szinten a legmodernebb berendezésekkel van felszerelve, illetve kollégáink komoly képzéssel, felkészültséggel és hozzáértéssel orvosolják ügyfeleink autóját a lehető legnagyobb megelégedés mellett!


Áraink töretlenül változatlanok már több mint 10 éve! Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően európai szinten is kimagasló műhellyel és felszereléssel tudjuk fogadni ügyfeleinket szakszervizünkben. Csak is jó gépekkel és felszereltséggel lehet precíz, minőségi munkát elvégezni! Külföldön ( Németországi BMW, Svájc - Spreitenbach ) szerzett szakmai tudásnak és gyakorlati tapasztalatainknak köszönhetően itthon úttörői vagyunk a részecskeszűrő tisztításnak és felújításnak! Hosszú évek alatt kifejlesztett technológiával történik a Részecskeszűrő Tisztítás! Szolgáltatásunk nem össze keverendő a olcsó Jánosok és megélhetési kontárokkal! Sajnos manapság egyre több kókler jelenik meg a piacon, szerencsére a hatósági ellenőrzéseknek köszönhetően ezeket idővel azért kiszűrik. Jól gondolja át kire bízza rá autója részecskeszűrőjét!

Komoly számítógépes diagnosztikai rendszerünknek köszönhető, hogy tökéletes képet kapunk a gépjármű hibatáblájáról, így nagy biztonsággal célirányosan tudjuk a részecskeszűrő híbát orvosolni, részecskeszűrő programját illeszteni, már nem fennálló hibákat törölni az autó ECUjából.

Cégünk nem foglalkozik részecskeszűrő kiiktatásával, mert az bűncselekmény! Ilyen jellegű telefonhívásokkal kérem ne fáradjanak!

Éles & Makai kft részecskeszűrő tisztítás

 

Hírek

 • Részecskeszűrő tisztítás kupon akció!

   

  Részecskeszűrő akció

  Kupon akciónk, ami 10% kedvezményre jogosítja fel kedves ügyfeleinket, úgy a hozott részecskeszűrők, mint a komplett autók részecskeszűrő tisztítási díjából! Az akció December 21-ig érvényes! A weboldalon található kupont, fényképezze le telefonjával és szíveskedjenek a részecskeszűrő tisztítás előtt felmutatni!

   

 • DPF részecskeszűrő tisztítás
  2017-09-23 13:12:44

   

  Dugult részecskeszűrő 

                                   Részecskeszűrő

                                   

                                   vw részecskeszűrő

  Részecskeszűrő tisztítás után

   

 • Fék Akció
  2016-11-18 11:23:18

   

   

  Éles & Makai kft

   

  Minden BMW modell fékbetétet és féktárcsa akció keretein belül Ön csak az anyagárat állja, mi meg a munkadíjat! 2017 évi Akciónk Szeptember 1-től November 30-ig tart!

   

 • keressen minket a facebookon is!
  2016-11-16 11:56:31

Hírlevél


Szavazás

Ön ellenőriztette Részecskeszűrője állapotát nálunk?
Igen
Nem
Asztali nézet