Éles & Makai kft       1182 Budapest Brassó utca 11         Tel: +36 20 414 4214

          DPF Részecskeszűrő Szakszerviz  tisztítás - felújítás!   Garanciával! 

 

 

Ózongenerátorral történő autó belső fertőtlenítés:

 

 

A leghatékonyabb lehetőséget kínáljuk Önnek az Ózongenerátorral történő autóutastér fertőtlenítéssel. Fontos, hogy évente legalább kétszer, vagy folyamatos Klíma használat mellett 30 000km megtétele után fertőtlenítsük az autó utasterét és szellőző berendezését. Az Ózongenerátor által előállított Ózon nagy biztonsággal pusztítja el a legmakacsabb baktériumokat is! Elegendő normál méretű autók esetében minimum 15 perc, nagyobb belsőterek esetében 30 perc Ózonkezelés a steril belső eléréséhez. Fontos tudnia, hogy saját és utasai egészségét kockáztatja, ha nem tartja be az előírt fertőtlenítési intervallumot. Az autóklíma berendezés folyamatos használatával baktériumok, gombák kerülnek az utastérbe amik veszélyeztetik az egészséget! Fontos azt is tudni, gyerekek esetében lényegesen nagyobb a rizikó faktor!

 

 

 

Ózongenerátorral való tisztítás

 

 

Munka menet, hogy tisztán lásson!

Miután begurult szervizünkben és mivel az Ön ideje drága így kollégánk azonnal elkezdi a fertőtlenítési beavatkozást az Ön autója belsőterén! Első lépésben behelyezzük az Ózongenerátort autója utasterébe, majd beindítjuk a gépjárművét és bekapcsoljuk a klímát, átkapcsoljuk a belsőkeringetést és elindítjuk az Ózongenerátort. A fertőtlenítés 25 percig tart megközelítőleg. Ez idő alatt az Ön autójának belsőtere teljes mértékben sterilizálódik! Majd a kezelés befejeztével legalább 15 percig szellőztetjük autóját, hogy az Ózon eltávozzon a belső térből.

Fontos azt is tudni, hogy minden beavatkozásnál cseréljük a gépjármű pollenszűrőjét is, hogy 100%-ban hatékony legyen a fertőtlenítés és Ön a lehető legfrissebb környezetben róhatja a kilométereket.

 

A kezelési időtartalom minimum 45 perc, maximum 60 perc a pollenszűrő cseréjével együtt!

 

 

 

Áraink:

 

Személyautók fertőtlenítése      4990 + Áfa

Kisteherautó, dobozos, pik up     8990 + Áfa

Buszok - lakókocsik   14990 + Áfa

 

 

 

 

 

 

Pollenszűrő esetében típusonként és gyártó márkánként változik az ár, így tájékozódjon telefonon vagy kérjen konkrét árajánlatot autó típusra! Hívjon minket most!

 

Tel: 06 20 414 4214

Klíma Tisztítás

 

 

 

 

Hírek

 • Részecskeszűrő tisztítás kupon akció!

   

  Részecskeszűrő akció

  Kupon akciónk, ami 10% kedvezményre jogosítja fel kedves ügyfeleinket, úgy a hozott részecskeszűrők, mint a komplett autók részecskeszűrő tisztítási díjából! Az akció December 21-ig érvényes! A weboldalon található kupont, fényképezze le telefonjával és szíveskedjenek a részecskeszűrő tisztítás előtt felmutatni!

   

 • DPF részecskeszűrő tisztítás
  2017-09-23 13:12:44

   

  Dugult részecskeszűrő 

                                   Részecskeszűrő

                                   

                                   vw részecskeszűrő

  Részecskeszűrő tisztítás után

   

 • Fék Akció
  2016-11-18 11:23:18

   

   

  Éles & Makai kft

   

  Minden BMW modell fékbetétet és féktárcsa akció keretein belül Ön csak az anyagárat állja, mi meg a munkadíjat! 2017 évi Akciónk Szeptember 1-től November 30-ig tart!

   

 • keressen minket a facebookon is!
  2016-11-16 11:56:31

Hírlevél


Szavazás

Ön ellenőriztette Részecskeszűrője állapotát nálunk?
Igen
Nem
Asztali nézet