MENÜ

Vendégkönyv

Kép újratöltsée
 • K József (jozsef.k@rophun.hu)
  2017-03-16 08:28:36
  Hosszasan gondolkodtam le e írjam kálváriám? De leírom! Rövid leszek! Kicsit mérges vagyok magamra mert több részecskeszűrősnél jártam, főszempont volt a szolgáltatás ára, ezért az olcsóbb műhelyt kerestem fel, sajnos! Telefonban mind barátságos és nagy szakembernek valja magát, majd mikor oda kerül a sor, hogy ott az ember autóstul már jönnek a gondok, vagy hagyjam itt az autót és majd menjek érte, persze műhely, se egy cég tábla nem látható! Vagy inkább egy sivatag közepén felállított szervizre hasonlít a műhelye. Belementem a játékba és hagytam, hogy megcsinálják a vállalt részecskeszűrő tisztítást, de ne tettem volna! Általában pár napig volt jó, egy helyen volt, hogy 1 hétig volt a legpuccosabb weboldalon hirdető vállalkozó munkája jó, majd ugyan úgy eldugult, már azon gondolkodtam, hogy a fogyasztóvédelemhez fordulok. De eközben az autóm továbbra sem volt jó még ha annyira olcsó szolgáltatásokat is igénybe vettem ahol úgy fogták a kuncsaftot, hogy nem kell áfát fizetni és a garancia a szinte végtelen, persze mikor reklamáltam elhajtottak. Summa summarom az autónavigátor részecskeszűrős cikkét olvasva találtam meg az Éles & Makait. Így utólag szégyenlem is magam a viselkedésem végett, mert maximálisan bizalmatlanul kerestem meg Őket. Első benyomásra tényleg jól felszerelt műtő tisztaságú műhely fogadott , de nem nagyon volt időm felmérni a terepet, jött egy Úriember egy autódiagnosztikai ketyerével és rögtön a kulcsot kérte, hosszú percekig járt az autó és különféle méréseket végzett, majd közölte magas a koromtartalom (84% ) és nagyon magas a részecskeszűrő nyomása. Gondoltam most végig figyelem az eljárást, mert a legtöbb helyen a kifogás az volt, hogy titkos a tisztítási eljárás! Közöltem az ottani munkafelvevővel, megvárom az autót és végig mellette akarok lenni, az első hely, hogy nem okozott problémát! Kis idő múlva jött egy úr valami takaróval, majd elkérte a kulcsot, letakarta az ülést és beállt az állásra, majd 2 szerelő elkezdett az autón dolgozni és kis idő múlva lekerült a részecskeszűrő. Kiszerelték a különféle elektromos kütyüket belőle, majd egy külön helységbe elszáguldottak vele, itt közöltem látni akarom az eljárást, majd közölték nem probléma, de míg a gép nem indul el addig nézhetem meg. Ahogy ígérték úgy is volt, csak annyit fűzök hozzá, hogy itt valóban gépek tisztítják a részecskeszűrőket. Pár óra elteltével kihozták a szűrőt, mint ha egy új porcelánt kapott volna a részecskeszűrő. Felszerelték a szűrőcskét majd egy elszívó rendszert raktak a kipufogóra és számítógépre tették és elindult a szárítás. Ez több percig tartott, aztán valamit maheráltak a részecskeszűrő programján is, közölték az sem volt vissza állítva. Miután elkészült az autó elég sok papírt kaptam mellé, számlát valami jegyzéket és egy garancia szelvényt. Mindegy a lényeg Novemberben voltam náluk és még mindig szuper az autóm, talán sosem volt ilyen jó. Köszönöm Önöknek Éles & Makai, csak is ajánlani tudom magukat!
 • Tepliczky Ferenc (tepy75@gmail.com)
  2017-01-12 13:50:01
  Legutóbbi alkalommal korrekt módon lebeszéltek a tisztításról, mert a diagnosztikájuk nem mutatott eltömődést. Köszönöm, hogy megkíméltek szükségtelen kiadásoktól.
 • Márai Dezső (marai@rosnerai.hu)
  2016-12-06 10:56:10
  Köszönöm a tökéletes munkájukat! Maximálisan elégedett vagyok, csak is ajánlani tudom Önöket!
 • Kádár Attila (atila.kadar@datan.hu)
  2016-11-17 08:29:30
  Idegenkedtem a szerviztől, mivel sok csalódás ért, így megvártam az autóm, vagyis a kocsim mellett voltam végig. Meglepetésemre patyolat tisztaság és komolyan felszerelt műhely fogadott, min ha egy autószalonba lettem volna, az is furcsa volt, hogy több szerelő vette körbe az autóm és pillanatok alatt lekerült a részecskeszűrő az autóról, mint a forma 1-ben. Minden a megbeszéltek szerint zajlott és tényleg látszott a hozzáértés. Barátságos családias hangulatban éreztem magam. Egy ami negatívum számomra nem lehetett alkudni, de viccet félretéve én is csak ajánlani tudom őket!
 • 2016-11-16 14:00:23
  Régóta szenvedtem a részecskeszűrővel, sok helyen jártam, de mindenhol idáig csak a nagy szavakat hallottam! Csak ajánlani tudom az Éles és Makai kft-t! Bár minden szerviz ilyen hatékonyan működne!
 • Tóth Tibor (axisnnl@gmail.com)
  2016-11-16 12:54:31
  Helló! Nagyon meg vagyok elégedve a tisztítással ! Köszönöm szépen mégegyszer. Üdv

Hírek

 • DPF részecskeszűrő tisztítás
  2017-01-23 13:12:44

   

  Dugult részecskeszűrő 

                                   

                                   részecskeszűrő

  Részecskeszűrő tisztítás utáni állapot!

   

 • Részecskeszűrő tisztítás kupon akció!
  2016-11-18 11:27:29

  Részecskeszűrő Tisztítás Akció

   

  Részecskeszűrő akció

  Március és Áprilisi kupon akciónk! Kupon akciónk, ami 10% kedvezményre jogosítja fel kedves ügyfeleinket, úgy a hozott részecskeszűrők, mint a komplett autók részecskeszűrő tisztítási díjából! Az akció Március 1-től - Május 3i-ig érvényes! A weboldalon található kupont, kinyomtatott formában szíveskedjenek a részecskeszűrő tisztítás előtt felmutatni!

   

 • Fék Akció
  2016-11-18 11:23:18

   

   

  Éles & Makai kft

   

  Minden BMW modell fékbetétet és féktárcsa akció keretein belül Ön csak az anyagárat állja, mi meg a munkadíjat! 2017 évi Akciónk Március 1-től Április 30-ig tart!

   

 • keressen minket a facebookon is!
  2016-11-16 11:56:31

Asztali nézet